Qi gong voor kinderen, onze toekomst…

Qi gong voor kinderen, onze toekomst…
5 april 2017 Sofie

De kogel is door de kerk!

Op vrijdag 14 april 2017 start de 1ste Qi Gongles voor kinderen (13u tot 13u45).

Tweede les op zaterdag 22 april 2017 10u – 10u45!

Deze lessen zijn er voor lagere school kinderen.                                                                                                                           Zij worden opgesplitst in 2 groepen: 1ste – 3de leerjaar en 4de – 6de leerjaar. Afhankelijk van hun rijpheid en overleg met de ouders. (Zo kan een 3de kleuter misschien ook al aansluiten bij de jongste groep uit de lagere school..).

Waarom ik dit opstart?
Ik denk er al een tijdje over na om ook aan kinderen Qi Gongles te geven. Zelf vind ik het belangrijk om op jonge leeftijd bewustzijn te krijgen over jezelf en te leren hoe je als “klein wezentje” jezelf kan beschermen in onze steeds meer eisende maatschappij…

Toen ik de vraag kreeg van enkele ouders heb ik besloten dit thema uit te werken! Waarvoor dank aan de ouders.

Hoe ik dit zal vormgeven?
Gedurende 45minuten (afhankelijk van de concentratie van de kinderen) geef ik verschillende oefeningen op het niveau van jouw kind. Oefeningen die te maken hebben met lichaamshouding, imitatie van dieren die bepaalde emoties uitdrukken en krachten uitstralen, korte meditaties/visualisaties, gebruik van versterkende klanken en kleuren, bijpassende versjes, je eigen gezichtje masseren (én hierdoor versterkende acupunctuurpunten),…

Waar?
In mijn praktijkruimte te Ursel – Rozestraat 26 (halfuurtje van Gent en Brugge). www.praktijklichaamsgerichtepsychotherapie.be
Het aantal plaatsen per groepje is beperkt. Dus graag vooraf inschrijven?

Kostprijs?

Een investering van 6€/les voor jouw zoon of dochter.

Interesse?
Toch nog enkele vragen?
Stel ze per mail sofie_deschaepmeester@hotmail.com of via 0484/410 468.

Deel dit bericht gerust met kennissen, vrienden, familie,…
Hoe meer kindjes zich op jonge leeftijd kunnen beschermen tegen de dagdagelijkse drukte, hoe rustiger zij hun volwassenheid kunnen ingaan..

Ik heb er zin in!

Groetjes,
Sofie