Mijn favoriete methodiek tijdens de psychotherapie.

Je ademhaling is echt het krachtigste instrument waarover je beschikt.

Eens je enkele ademhalingstechnieken hebt aangeleerd, kan je ze eender waar en op welk moment toepassen. Zo breng je jezelf op een eenvoudige manier opnieuw rust, helderheid in je denken en energie om verder te gaan.

Je ademhaling is een automatisme waar je amper bewustzijn over hebt. Men staat er nauwelijks bij stil dat het net je adem is die jou in leven houdt. Via je ademhaling verspreidt je zuurstof in je bloedbanen, waardoor al je cellen energie kunnen produceren om hun vitale processen uit te voeren.

Wat nog belangrijker is, is het gegeven dat je zelf ook een invloed kan uitoefenen op hoe je ademt.

Door met je bewuste aandacht naar je ademhaling te gaan breng je jezelf in contact met je pure levensenergie en onderdrukte gevoelens en emoties.

Tijdens een ademsessie begeleid ik je om al ademend oude pijnen en overtuigingen los te laten. Hiervoor hanteer ik de methode ‘verbonden ademen’. Je komt telkens een stukje dichter bij jouw ware ik, jouw essentie. Er komen weinig woorden aan te pas, en toch brengt het zoveel inzichten teweeg.

Door een ademsessie word je je bewuster van jezelf, hierdoor leef je meer in het hier en nu. Nare herinneringen uit het verleden en zorgen naar de toekomst worden beter losgelaten. Je creëert ruimte om onderdrukte gevoelens en gedachten naar de oppervlakte te brengen zodoende ze te kunnen verwerken en loslaten.

Voel hoe je levensenergie opnieuw beter gaat stromen,  voel je prettiger en creatiever.

Probeer een oefening op mijn YouTube kanaal en voel zo wat ademen met je kan doen. Deze oefeningen deel ik ter ondersteuning. Tijdens de sessies gaan we net een laagje dieper om meer heling en bewustzijn te bewerkstelligen.